Η εταιρεια

Η εταιρεια

Η Evenplast ιδρύθηκε το 1977 από τον κ. Ευάγγελο Μπίλη και εξειδικεύεται αποκλειστικά στην παραγωγή υλικών επιπλοποιίας. Από το 1997, ο γιος του ιδρυτή, κ. Ιωάννης Μπίλης, έχει αναλάβει τη διοίκηση της εταιρείας, συνεχίζοντας με το ίδιο πάθος την εικοσάχρονη παράδοση στην παραγωγή κορυφαίων και λειτουργικών εξαρτημάτων.

Στα παραγόμενα προϊόντα μας περιλαμβάνονται σύνδεσμοι κρεβατιών, πόδια κουζίνας και πολλά ακόμα μοναδικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο κάθε σύγχρονη ανάγκη στον κλάδο της επιπλοποιίας.

Όλα αυτά τα χρόνια, συνδυάζουμε αρμονικά την εμπειρία με την τεχνολογία, σχεδιάζοντας προϊόντα που βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων, ενώ ταυτόχρονα αποκτούμε διπλώματα ευρεσιτεχνίας και βραβεία.

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πρώτες ύλες που τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές, ενώ διαθέτουμε και εφαρμόζουμε την πιστοποίηση για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ENISO 9001:2008, ανεβάζοντας τα ποιοτικά στάνταρ των προϊόντων μας ακόμα υψηλότερα.

Η Evenplast τα τελευταία χρόνια, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στο εξωτερικό, έχοντας εγκαθιδρύσει την παρουσία της σε αρκετές χώρες του εξωτερικού.

Tα γραφεία της εταιρίας στεγάζονται στον Κορυδαλλό.

Επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα είναι χαρά μας να συζητήσουμε και να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση.